Follow:

Bogforum

imag0575

I går var jeg på Bogforum med min dejlige veninde, som bor i København. Hold da op det var fantastisk når man er en bognørd. Der var virkelig mange fede oplæg og meget inspiration til ny læsning. Min læste over bøger jeg skal nå at læse er lige blevet uendelig lang 🙂

imag0571imag0573

Vi var bla. forbi de søde piger fra Kagemagi og få lækre smagsprøver. Den cheesecake de havde med var krydret men utrolig god. Samtidig var jeg også forbi Fadl’s forlag og købe Emma Martinys nyeste kogebog, “Herlig og ærlig mad”, som hun var så sød at signere. Jeg har bladret i den og aet på den lige siden, #Kæmpefan.

imag0590_burst002

Vi var ovre ved Politiken og høre Maren Uthaug blive interviewet om sine stregtegninger. Hun er virkelig sjov, samtidig med at de ting hun skiltre er så rigtige 🙂

imag0580imag0584

Sidst men ikke mindst så var vi ovre og høre Hella! Hun er bare fantastisk på alle punkter. Jeg fik ikke købt hendes bog, da mit budget på bøger meget hurtigt stak af, så jeg ønsker mig den i julegave.

Et uddrag af en virkelig dejlig dag. Jeg var også totalt smadret da jeg endelig nåede fyns land i går kl 22. Jeg kunne virkelig godt finde på at tage afsted igen næste år. Rigtig god dag og glimmer på herfra 😉

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Bøger jeg læser lige nu #november | Frejjack

  […] Læs også: Bogforum […]

  17/11/2016 at 15:14
 • Reply Frejjack - Forberedelse til årets bogforum - Frejjack

  […] i at deltage. Jeg har kun deltaget på BogForum en gang tidligere, for nu 2 år siden (læs om det her). Men det var sådan en skøn oplevelse at jeg simpelthen er nødt til at deltage igen. Jeg skal i […]

  23/10/2018 at 15:02
 • Leave a Reply