Follow:

En opgradering af vintergarderoben

vintercollage

1/Here – 2/Here – 3/Here – 4/Here – 5/Here – 6/Here – 7/Here – 8/Here – 9/Here – 10/Here – 11/Here

 Jeg trænger virkelig til en opgradering af min vinter garderobe. Jeg har f.eks. kun 3 striktrøjer og det er bare ikke nok. Samtidig har jeg to vinter jakker som jeg er rigtig glad for, men begge er købt i genbrug og er ved at have set bedre dage. Ovenstående kunne virkelig give min garderobe den opgradering den mangler. De to striktrøjer bestilte jeg forleden på H&M’s hjemmeside da de havde 50% på vintervare. De er lige ankommet og er lige så fine som jeg havde håbet, dog kradser den ene af dem en lille smule da der er uld i.

Læs også: Den evige jagt på en vinterjakke

Jeg kunne som sagt godt bruge en ny vinterjakke. Jeg har både været på udkig efter den klassiske uldjakke, men kunne virkelig også godt tænke mig en varm bomberjakke. Jeg tror lige jeg skal forbi Gina Tricot og tjekke den grønne jakke lidt mere ud, for hvis den er så fin og varm som den umiddelbart ser ud til, så er det sgu et fund til de penge. Men samtidig så trækker den fine camel frakke godt nok også i mig, den er virkelig smuk, men jeg er bare bange for at den ikke er vildt varm.

Jeg skal også have fundet mig et par vinter støvler. Jeg har to par det ene er to år gamle og jeg den anden dag da jeg skulle ud af døren, trådte jeg selvfølgelig som det første i en vandput/sjap og fandt ved den lejlighed ud af at der var hul i støvlerne, æv! Så der kunne godt lige blive opgraderet også. Især et par varme vinterstøvler kunne jeg godt bruge. Mit problem er at jeg bare ikke synes at dem som er varme er sådan vildt pæne, er jeg den eneste som har det sådan?

Læs også: Herre t-shirts

Jeg mangler altid bukser. Jeg ved ikke hvorfor. Men det er som om at uanset hvor mange jeg køber føler jeg aldrig jeg har nogle at tage på. Især læder bukser mangler jeg, jeg købte et par for nogle år siden i Envii, men de er fornylig afgået ved døden. Jeg har desværre ikke fundet nogle endnu som jeg gider at give så mange penge for som sådan et par koster, så jeg tænker at de her leatherlook bukser fra Vila kunne være et ok alternativ.

Har I nogle ting I skal opgradere garderoben med, nu hvor det er ved at blive koldt?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Vinterstøvler | Frejjack

  […] jeg nævnte her så har jeg kun to par vinterstøvler. Og det ene par fandt jeg ud af at der var hul i, da jeg […]

  18/11/2016 at 10:39
 • Reply I would like to wear #2 | Frejjack

  […] sarte sand/grå giver noget helt særligt til outfittet. Jeg mangler jo bukser som jeg nævnte her, og jeg kunne også godt bruge et par nye chinos. Det er et af mine foretrukkede par bukser. De er […]

  21/11/2016 at 08:39
 • Reply 01122016 | Frejjack

  […] på vej på arbejde. Jeg ville egentlig bare lige vise jer min nye jakke, som jeg har snakket om her. Den er virkelig varm og samtidig til en virkelig god pris. Det var lige før at den var for varm […]

  03/12/2016 at 12:07
 • Leave a Reply