Follow:

Guilty pleasures

img_20160930_192311

Jeg har lige sendt min kæreste ud af døren, og placeret min røv dybt i sofaen. Min kæreste skal til koncert med en kammerat og jeg skal egentlig bare nyde mit eget selskab. Jeg har forsynet mig med lidt lækkert, og skal nu bare finde noget at på fjernsynet, jeg tænker at det bliver en dokumentar.

Jeg har altid haft en svaghed for søde sager og andre lækkerier. Her kommer nogle af de ting som jeg har sværeste ved at holde mig fra 🙂

Vin: Jeg har virkelig en svaghed for vin og det er stort set alle typer vin. Jeg er ikke den store fan af rosé, men rød, hvid og bobler fungerer ganske glimrende. Hvis jeg rigtig skal hygge mig alene eller sammen med kæresten, så involvere det ofte en flakse vin. 🙂

Popcorn: Jeg ELSKER popcorn! Jeg kan f.eks. ikke gå i biffen uden at skulle have popcorn, og det er ikke bare en lille en af slagsen. Jeg vil meget hellere have popcorn end jeg vil have chips, og kan sagtens spise en hel pose eller to for mig selv. Hvis jeg har tømmermænd så er det popcorn eller gifler noget af det eneste jeg har lyst til.

Gifler: er nok en af de ting jeg har den største svaghed overfor. Hvis jeg har tømmermænd eller på anden måde skal have noget lækkert, så er det gifler som ofte ender med at komme med hjem. Det skal være dem fra Pägen. Det eneste problem er at der er kommet nogle nye regler omkring andelen af kanel i produkter, som gør at der kommer mindre kanel i gifler.

Har I nogle guilty pleasures? 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply