Follow:

Herre t-shirts

herretshirt

1/Here – 2/Here – 3/Here – 4/Here

 Jeg er ikke ret vild med dame t-shirts. De sidder alt for tæt, og så har de sådan en træls udskæring som er alt for stor. Så jeg foretrækker at shoppe herre t-shirts. Samtidig synes jeg også at det gør et look mere casualt og afslappet. Jeg køber ofte dem fra H&M’s herreafdeling, da de bare passer mig meget bedre 🙂 Jeg bruger mest t-shirts i neutrale farver, men har for nylig købt en hvid med blå nistre som jeg er vildt glad for.

Jeg har lidt et øje til den sorte da den er ekstra højhalset. Jeg er lidt ærgerlig over at jeg først så den efter jeg lagde en ordre den anden dag. Så jeg må lige forbi butikken og se om de har den der. Og så ser jeg frem til at pakken forhåbentlig kommer enten i dag eller i morgen, for den indeholder blandt andet noget strik. 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply