Follow:

To do i november

november

Nu er vi alligevel langt inde i november, når jeg kigger i min kalender så er der 3 små uger til vi rammer december. Tiden forsvinder bare for mig i øjeblikket, jeg synes lige at ugen begynder og før jeg ser mig om er den slut. Jeg har heldigvis nogle ting at se frem til, og nogle ting jeg gerne vil nå i løbet af måneden.

  • Jeg skal til København og besøge min søde veninde som jeg ikke har set i 100 år.
  • Jeg skal til afdelings hygge ude på mit nye arbejde, hvor vi bare skal hygge og lære hinanden endnu bedre at kende.
  • Så vil jeg gerne i biffen og se “Doktor Strange” og “Fantastiske skabninger.. og hvor de findes
  • Jeg skal til Lyø hvor min familie bor, og hjælpe med den årlige gåseslagtning. Min farfar opdrætter slagtegæs, som skal bruges til jul. Ikke lige en af de ting jeg ser mest frem til.
  • Få læst nogle bøger med en stor kop te og stearinlys.
  • I slutningen af måneden har de andre studentermedhjælpere fundet på at vi skal mødes og pynte vores kontorlokaler op. Jeg er ikke den store julfan, men jeg vil gerne være med til det sociale i det 🙂

Derudover kommer der en stor bunke arbejde, gruppearbejde og afleveringer oveni. Så jeg kommer helt sikkert ikke til at kede mig 🙂

Har I spændende planer for november?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply