Follow:

Bøger jeg læser lige nu #december

Indeholder Affiliate links

DSC01381

DSC01380

Læs også: Bøger jeg læser lige nu #november

Sidste måned læste jeg to bøger, eller det er ikke helt rigtigt for den ene af bøgerne til denne måned fik jeg også lige konsumeret mens jeg var syg. Begge bøger var virkelig gode, men jeg vil nok fremhæve Stine Bosse’s bog , den var virkelig spændende og inspirerende. Jeg var som sagt til et foredrag med hende for noget tid siden, og fik lyst til at vide endnu mere, så nu har jeg bestilt en bog mere af Stine Bosse, så må vi se om den er lige så god. Stine Bosse – det handler om at turde, er en biografi over Stines liv og karriere. Så hvis man synes hun er en spændende personlighed, eller er interesseret i kvindelige erhvervslederer så er det helt sikkert en bog man skal kigge på. Hvis ikke man ligger i den kategori, så skal man måske prøve Morder-Anders og hans venner, i stedet for. Jeg har i hvert fald fået en masse ud af den, og endnu mere gå på mod i forhold til at jeg gerne selv vil noget i den retning.

DSC01374

Denne måneds bøger står rigtig meget i Harry Potters tegn, jeg har dog “snydt” lidt og allerede læst Harry Potter og det forbandede barn. Samtidig har jeg lånt Fantastiske skabninger og hvor du finder dem på biblioteket og er i fuld gang med at læse den. Der går nok ikke længe for den også er læst, da den ikke er så lang. Indtil videre har den været ret underholdende, men det er også en smule svært at holde styr på og sætte billede på det skabninger som beskrives i bogen. Men hvis man nørder Harry Potter så skal man helt sikkert læse den. Planen er også at jeg skal have læst de andre tillægsbøger, som alle kræser om Harry Potters univers.

Der er en bog mere på listen i denne måned som er en krimi. Det er ret længe siden jeg sidst har læst krimi, jeg har prøvet til et par gange, men det er som om at jeg kører sur i dem hver gang. Denne bog er ingen undtagelse, ikke fordi jeg synes den er dårlig, jeg har bare været tiltrukket af en anden genre i en længere periode. Men nu skal denne her altså læses færdig, både fordi jeg hader at have “halve” bøger stående, men også fordi jeg faktisk synes den er ret spændende. Dinosaucerens fjer er en krimi som er baseret på videnskab, hovedpersonen Anna Bella er ved at afslutte sit speciale, som omhandler en gammel fighte omkring fuglenes oprindelse. Midt i det hele sker der en masse mystiske ting, som måske gør at hendes speciale må udsættes.    

Har I gang i nogle spændende bøger i denne måned, eller er det kun skole relaterede bøger? 🙂

Følg mig via Facebook eller Bloglovin

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply