Follow:

En julefrokost

15203151_10209077972890547_74065096942073491_n

I aften står den første julefrokost for mit vedkommende for døren, det er med mit arbejde på SDU. Jeg glæder mig utrolig meget til at skulle være sammen med mine kollegaer, på en anden måde en vi plejer. Til dagligt vil jeg sige at vi både er sjove og lidt festlige, men jeg tænker at det kun bliver endnu vildere. Men når man nu skal til julefrokost, så er spørgsmålet jo altid hvad dælen skal man tage på til sådan en. Min kære kollega og veninde var så sød at tagge mig i dette billede den anden dag, og ja det beskriver nok meget godt hvad jeg ville svare, hvis jeg blev spurgt af en veninde hvad hun skulle tage på. Jeg er desværre ikke helt afklaret omkring hvad jeg skal have på endnu, men jeg er vist blevet pålagt at jeg skal have nederdel på. Så nu er det hjem i skabet og se hvad jeg har i gemmerne. Men det bliver jo nok noget sort, for jeg er ikke sikker på at jeg har andet i garderoben. 😉

Jeg vil bare ønske jeg en rigtig god weekend og til dem der skal til julefrokost lige som mig, så må I have en rigtig god fest 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply