Follow:

Ønskelisten

fødselsdagsønsker

1/Here – 2/Here – 3/Here – 4/Here – 5/Here – 6/Here – 7/Here – 8/Here – 9/Here – 10/Here – 11/Here

 Jeg har fødselsdag her d. 16 december og så er det jo også snart jul, så der skal jo nogle ønsker til. Det er som om at hver gang vi når til det her tidspunkt af året, så bliver jeg helt tom for ideer, når jeg resten af året kan synes at jeg mangler alt muligt. Men jeg har dog alligevel fået samlet lidt sammen til ønskelisten.

Jeg har et eller andet med tasker! Jeg kan simpelthen ikke få nok og det skal ikke bare være en eller anden billig en fra H&M, ikke fordi at de ikke kan lave nogle fede takser, men jeg falder bare altid for nogle tasker som er lidt dyrere. I år ønsker jeg mig faktisk 3 takser, den ene kom ikke lige med her da det måske var over the top, to af dem er nogle som jeg gerne vil bruge til job/studie og så en lille sort taske. Jeg har en virkelig fin taske fra Adax som jeg bruger til fester og når jeg bare lige skal have en pung, nøgler osv med. Men den har oxideret spænder som desværre smitter af på mit lyse tøj, så jeg ønsker mig en som ikke har det.

Så ønsker jeg mig et nyt objektiv til mit kamera. Jeg har lige købt et stativ som jeg har manglet et stykke tid, men jeg kunne også godt bruge et nyt objektiv.  Jeg ønsker mig godt nok flere men starter lige med et.

Som noget helt nyt for mig, så ønsker jeg mig en regnjakke. Det er har jeg nok aldrig i mit liv ønsker mig før, men én gang skal jo være den første. Det er en af de ting man ikke rigtig gider at investere i, men man bliver så glad den dag det regner, at man har en.

Jeg håber at nogle af mine ønsker kan give lidt inspiration, til dem som ikke har fået afleveret deres ønskeseddel endnu. 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply katrineguldbaek

  Så fine sager du ønsker dig :-). Jeg ønsker mig også en masse sager fra RC og en linse til kameraet 🙂

  05/12/2016 at 13:13
  • Reply frejjack

   Man kan altid ønske sig ting fra Royal Copenhagen, man bliver aldrig færdig med at samle 😉

   05/12/2016 at 20:35
 • Reply sannenoerbjerg

  Sikke nogle gode ønsker! Uret er så fint 🙂

  05/12/2016 at 14:18
  • Reply frejjack

   Tak. Jeg er virkelig også vild med det, og håber så meget på at få den enten til min fødselsdag eller til jul 🙂

   05/12/2016 at 20:34
 • Reply En julegave ide + en rabatkode | Frejjack

  […] Læs også: Ønskelisten […]

  07/12/2016 at 08:33
 • Reply 08122016 | Frejjack

  […] Læs også: Ønskelisten […]

  10/12/2016 at 09:15
 • Leave a Reply