Follow:

Et nyt køb og lidt om at være døden nær af træthed

603308_black 603308_black_open

Find den her

Jeg har ønsket mig den her virkelig fine taske i julegave, men fik den ikke, så nu har jeg selv bestilt den. Og jeg glæder mig som et lille barn til den kommer 🙂 Det må meget gerne gå stærkt med den levering. Jeg havde fået to DW ure i gave, og fik pengene tilbage for det ene og har så bestilt tasken som en gave i stedet for. Hvis jeg får den samme ting flere gange i jule- eller fødselsdagsgave, får jeg det byttet til noget andet jeg har ønsket mig. Sådan at jeg stadig har fået en gave fra dem, så penge ikke ender med at gå til alt muligt åndsvagt som de jo hurtigt kan. Så gaven ender med at være fra min far og hans kæreste, så tak til dem 🙂

Puha jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så træt. Jeg var til eksamen i går og det gik som det skulle. Det var skønt at få den overstået. Efter at have brugt 1,5 time i toget hjem, som normalt tager 40 min, tog jeg løbeskoene på og løb en kort tur. Jeg var godt nok træt efter den tur, og efter at vi havde spist aftensmad og set det sidste afsnit Vikings, måtte jeg simpelthen gå i seng. På det tidspunkt var kl 19, og jeg synes måske selv det var lidt for tidligt. Så jeg valgte at læse lidt i en af de romaner jeg er i gang med, men efter kort tid måtte jeg ligge den væk og faldt i søvn. Jeg har så sovet helt til kl 8 og jeg er stadig fuldstændig færdig! Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg får læst op til den eksamen jeg har i morgen, da mine øjne er ved at glide i hele tiden. Måske skal jeg lige have en lille lur senere.

Læs også: Året der gik

Nu vil jeg drikke mig en ordenlig spand kaffe og få lidt vand i hovedet, og så vil jeg smutte over til en studieveninde. Jeg håber virkelig hun kan holde mig vågen 😉

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply