Follow:

To udstillinger jeg skal se

Billede fra Trapholts Facebook side.

Der er to udstillinger som jeg helt sikkert skal se mens det stadig kan nås. Den ene har jeg snakket om flere gange at jeg skulle ind og se, det er ‘Disney – Kunsten at fortælle’ som man kan opleve på Brandts museum frem til midt i marts. Planen var at jeg skulle nå ind og se den her i løbet af januar, men jeg har simpelthen haft så travlt med eksamen og arbejde, at det ikke er blevet til noget. Men planen er at jeg tager min kusine underarmen når hun kommer hjem fra Budapest, så vi kan komme ind og se den. Det bliver nok en torsdag, da der er fri entre mellem kl. 17 og 21, og det skal man da bare udnytte når man er fattig studerende. Jeg glæder mig til at se alle tegningerne og kommer tættere på den måde som Disney fortæller historier på. Jeg synes det er vildt spændende og virkelig også et felt hvor jeg tænker at teknologien har haft en kæmpe betydning for udviklingen.

Den anden udstilling jeg gerne vil ind og se er ‘Anklaget – Kunst og Design i retten’. Det er en udstilling om kunst og design som har været i retten af den ene eller den anden grund. En af de ting som er at finde på udstillingen er Nadia Plesners tegning af en lille udsultet dreng med en designer taske og en chihuahua på armen. Som Louis Vuitton slæbte hende i retten for at have tegnet. Jeg læste hendes bog om hele forløbet tilbage i juni og var totalt grebet af den (Læs indlæg her ). Men der er også en masse andre spædende ting med på udstillingen som jeg glæder mig til at opleve. Jeg skal ind og se den 1. marts, da vi i netværksforeningen HAU har et arrangement, hvor hende, Sara Staunsager, som står for selve udstillingen også kommer og holder foredrag. Samt Stina Teilmann-Lock som er lektor ved SDU og forsker i ophavsret også kommer og skal holde foredrag. Jeg glæder mig helt vildt til den kombination, jeg tror virkelig det bliver spændende.

Billede fra Brandts Facebook side

Læs mere om ‘Anklaget – Kunst og Design i retten’ her og ‘Disney – Kunsten at fortælle’ her .

Har I nogle spændende udstillinger som I kan foreslå?

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply