Follow:

Bogreolen

Som jeg nævnte i det her indlæg, så har jeg rykket rundt i vores bogreol. Det var blevet for kompakt og utrolig uinspirerende at kigge på. Jeg har det lidt sådan at en bogreol skal indbyde til at man går hen og udforsker den, og det gjorde den altså bare ikke før. Så nu er der rykket rundt, og der er plads til at det kan rykkes om igen. Bøger betyder utrolig meget for mig og det vil jeg egentlig også gerne have mit hjem til at afspejle, uden at det komme til at se roddet ud. Jeg bliver nok nødt til at rykke om igen, for jeg har lånt en del bøger ud, så når de kommer tilbage igen, bliver en del af den luft som nu er skab fyldt ud.

Reolen viser også at min smag i bøger er meget alsidig. Jeg kan både læse fantasy, romantiske romaner, thriller, selvbiografier og faglitteratur. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, så har jeg en del bøger som jeg har købt for længe siden men som jeg aldrig har fået åbnet. Og nu har jeg sat mit det mål for 2017, at jeg skal så vidt muligt få læst mig igennem min egen bogreol. Jeg lader dem som jeg allerede har læst stå, og så går jeg ombord i dem som jeg endnu ikke har fået læst. Og hvis jeg simpelthen ikke kan få dem læst, så må de gå videre til en anden, så der igen kan blive plads til de bøger som jeg rent faktisk læser. Det er faktisk lidt af et projekt, og der kommer nok også en del andre bøger ind fra højre som jeg gerne vil læse. Men nu er det sagt højt og så kan jeg ikke løbe fra det 😉

Jeg har talt dem og der står 36 skønlitterære bøger(inkl. den jeg er i gang med), i min bogreol som jeg ikke har læst. Det er sgu lidt for dårligt! Nå men nu må vi se om det ikke kan lykkedes mig at få gjort kål på stakken, jeg vil i hvert fald give det et seriøst forsøg. Og så kommer der en opdatering løbende. 🙂

Har I også mange bøger stående som I ikke har fået læst, eller som I bare ikke kan få læst færdig?

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Rikke Simonsen

    Hvor er din bogreol altså bare fin! Jeg spottede lige en af mine yndlings – “Som stjerner på himlen” <3 Jeg har enormt mange ulæste bøger på mine reoler.. Jeg tror det ligger på omkring 200? Det er lidt for dårligt, haha – men på den måde, så har jeg altid mit eget lille bibliotek.

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply