Follow:

Inspiration til outfits

Billeder fra Pinterest

Som jeg snakkede om i det her indlæg , så ved jeg simpelthen ikke hvad jeg skal tage på om morgnen i øjeblikket. Det er som om at det altid bliver de samme jeans, strik eller skjorte i øjeblikket. Min inspiration til hvad jeg skal have på er sådan ca. 0. Mega frustrerende for der er jo ikke rigtig nogle af os som gider og se ens ud hver dag. Eller det kan godt være der er det, men i hvert fald ikke lige mig 😉 Som jeg skrev i det tidligere indlæg, så synes jeg lidt jeg mangler nogle flere af de gode basis ting. Men jeg mangler generelt også bare inspiration. Måske ville det hjælpe på det hele hvis det snart gad at blive bare lidt varmere! Så jeg har været en tur forbi Pinterest for at finde noget inspiration til den kommende uges outfits. Jeg kan nok kun præstere 1 af ovenstående outfits, men nogle gang er det også bare rart at se hvad andre gær, og måske blive inspireret til nye sammensætninger, som man ikke lige havde tænkt over. En ide ville måske også være at få ryddet op i mit klædeskab og få ryddet lidt ud i nogle af de ting som jeg ikke bruger mere. Ofte finder man faktisk ting man havde glemt man havde liggende 😉

Min weekend har primært stået på opgave skrivning. Eller jeg har mest sidder og stirrede på et tomt Word dokument, og tænkt hvad f*** skal jeg dog skrive. Fredag var jeg lige ude og drikke vin med nogle venner, så lørdag blev meget i sofaens tegn og lidt opgave. Nu vil jeg se om jeg ikke kan få skrevet bare 5 linjer mere, inden Kæresten og jeg kører ned og drikker kaffe hos min mor. Hun har vist bagt noget lækkert kage, så vi har inviteret os selv til kaffe og kage, det må man sgu godt 🙂

Rigtig god søndag derude!

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply