Follow:

Lækre nyheder fra Søsterne Grene

Se hele kataloget her.

Jeg er vist ikke den eneste som har kastet min kærlighed på de nyt ting fra Søsterne Grene. Hold da op der er mange fine ting i mellem. Jeg er især helt vild med den lille runde vase. Jeg ved ikke helt hvad det er med den, men den må jeg simpelthen eje! Jeg er også ret vild med de små fyrfadsstager på billedet, så jeg skal vist lige et smut forbi i morgen og se om de overhovedet har noget tilbage, det går jo som regel ret stærkt.

Jeg synes også dåserne til kaffe og the er virkelig fine. Jeg mangler faktisk en til vores kapsler til Nespressomaskinen, så det kunne være oplagt at få den til kaffe med hjem. Jeg kan faktisk næsten ikke vente med at komme derind og kigge, men jeg er nødt til lige at styre min til i morgen, da jeg har en eksamensopgave der ikke skriver sig selv. Jeg er nemlig så heldig at have en opgave som skal afleveres her i starten af marts, og jeg er ikke lige kommet i gang endnu. Men weekenden er sat af til at få den skudt af, så håber jeg virkelig at det lykkedes.

Har I nogle spændende planer for weekenden eller kan I se frem til en lige se kedelig en som mig?

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply