Follow:

Opdatering af garderoben

1/Link – 2/Link – 3/Link – 4/Link – 5/Link – 6/Link – 7/Link – 8/Link – 9/Link

Det sidste stykke tid har jeg ikke rigtig kunne finde ud af hvad jeg gad at have på om morgnen. Det er som om at jeg ikke synes noget af mit tøj passer sammen. Det ved jeg godt er noget pjat, men jeg synes virkelig at jeg mangler nogle af de gode kvalitets basis ting i min garderobe. Jeg har endelig fået mig en virkelig lækker sort uld jakke, som jeg regner med skal holde i mange år. Så nu er jeg lidt på jagt efter gode basis ting i en kvalitet som holder længe. Jeg har samlet nogle af de ting jeg synes jeg især mangler på collagen ovenover.

Jeg kan f.eks. rigtig godt lide at gå med blazer og habit bukser, men jeg har ikke et sæt som kunne være fedt sammen og hver for sig. Og jeg kan stadig ikke finde det helt rigtige, så derfor er der heller ikke et sæt her. Det er som om at når bukserne virkelig er fede, så er blazeren som passer til bare ikke rigtig og omvendt. Samtidig så vil jeg også gerne have det i en kvalitet som man kan ånde i, og som samtidig er behagelig og pæn at have på. Jeg har en blazer fra H&M, som er rigtig fin, den er bare lavet i et materiale som gør det svært for huden at ånde i. Og det er sgu lidt op ad bakke, når man skal have sådan en på en hel dag.

Det er lidt det samme med læder bukser, jeg synes det er rigtig svært at finde nogle som jeg gerne vil give så mange penge for som de koster. For når man kigger rundt på nettet så er de fleste sådan legginges agtige nogle, hvor der bare er en elastik i livet. Det er bare overhovedet ikke mig. Jeg vil gerne have nogle som også er bukser, med knapper og lommer og det hele. Og det er ikke lige sådan til at finde. Dem som jeg har fundet er faktisk langt han af vejen rigtige, men det ligner lidt at de er lavet af ruskind, og det var ikke helt meningen.

Har I nogle ting som I også føler mangler i garderoben, eller har I helt styr på basis, så der aldrig opstår tøjkrise?

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply