Follow:

Pynt i håret

Som jeg nævnte i det her indlæg så er jeg blevet rigtig glad for at bruge hårbånd til at pifte min ellers ret kedelige hårrutine op med.

Her er to metoder som jeg ofte benytter for at det ikke bare bliver en kedelig knold eller hestehale. Samtidig er det virkelig nemt og hurtigt at få det sat op sådan.

Det første look har jeg bare taget hårbåndet uden på håret, derefter bukker jeg bare håret ind over hårbundet og under, så det sidder i spænd. Det er kræver lige lidt hårnåle hvis man har lige så langt hår som jeg har og nok også en god gang lak for at det holder hele dagen.

Det andet look er endnu simplere. Jeg sætter bare håret op i en hestehale, derefter snor jeg det og vikler det rundt til en knold, som jeg samler med hårbåndet. Ofte skal der også lige en hårnål til at holde det hele på plads en hel dagen.

Har I andre gode forslag til hvordan man hurtigt og enkelt kan bruge hårbåndene?

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply