Follow:

Bøger jeg læser lige nu #marts

Den forkerte giraf | Folkets skønhed | Sommeren jeg mødte dig

Så er vi nået til marts og derfor også de bøger som jeg skal læse i marts. Jeg besluttede mig for noget tid siden, at jeg skulle læse alle de bøger som jeg endnu ikke har læst i min bogreol. Der er en del bøger som jeg endnu ikke har læst. Men nu har jeg så alligevel kommet til at tage en bog ind i stakken som ikke hører til i reolen. Det er ’Folket skønhed’ som min mor anbefalede mig at læse, og eftersom at der var en kø på 92 på hovedbiblioteket og min moster havde den, så kunne jeg ikke andet end lige låne den efter min mor. Så nu er den kommet i marts bunken og jeg glæder mig helt vildt til at læse den. Noget af min familie kommer nemlig fra Langeland, så man kan ikke lade værre med at være lidt nysgerrig. Samtidig har den fået utroligt gode anmeldelser, så kan jeg simpelthen ikke lade være med at læse den. Bagsiden teksten af ‘Folkets skønhed‘:

‘Marie vokser op på Langeland i 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange, pengene få og vold hverdag – også før krigen kommer og gør et fattigt samfund endnu fattigere.

Lyset melder sig i form af Otto, en elektrikerlærling med klare blå øjne. Sammen undslipper de Langelands fattigdom og rejser til hovedstaden for at skabe sig en ny og bedre fremtid. Men på Langeland flytter med på godt og ondt.

Folket skønhed er Merete Pryds Helles slægtskrønike baseret på hendes egen familiehistorie.’

Læs også: Bøger jeg læser lige nu #februar

Som jeg nævnte i dette indlæg, så nåede jeg ikke alle bøgerne for februar, og derfor er den ene af bøgerne gået videre fra den tidligere måned. Jeg har så igen sat mig for at nå og læse tre bøger. Det kan jeg ikke finde ud af om er lige i overkanten, men nu må vi se. ‘Den forkerte giraf‘ er ikke en ret tyk bog, og derfor også utrolig velegnet til at have med i toget frem og tilbage til Kolding. Bagsiden teksten fra ‘Den forkerte giraf’:

‘Hvordan tør man tro på kærligheden igen, når man har mistet den før? Hvornår ved man, at den er der? Hvad kommer efter kernefamilien? kan man være bekendt at vise sin halvgamle krop til en ny? og hvis man ikke giver efter for kærligheden – ender man så som sin undulat, der stille og roligt skifter køn, uden at nogen opdager det?

Dette er nogle af de spørgsmål, Masie Njor stiller sig selv, mens hun venter på toget i Indien, og manden, det hele handler om, ligger ved siden af og sover.

Læs også: Bøger jeg læser lige nu #januar

Hvilke bøger læser I i øjeblikket? 

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply