Follow:

En tur på Trapholt

Det er efterhånden utrolig længe siden at jeg sidst tjekkede ind her på bloggen sidst. Det skyldes en lidt hård start på studiet, en eksamens opgave og en hav af opgaver på arbejde. Så jeg har haft brug for at når jeg en sjælden gang i mellem, ikke var på farten eller skulle noget studierelateret at, så kunne jeg ligge mig på langs og slappe af. Samtidig har jeg nok også haft lidt af en kreativitets blokade, men forhåbentlig er jeg ved at være tilbage på banen igen.

I dag har jeg været til et virkelig spændende HAU arrangement ( som jeg oveni det hele nu er kommet i bestyrelsen i), som blev afholdt på Trapholt. Som jeg skrev i dette indlæg så skulle jeg ind og se udstillingen ‘Anklaget – Kunst og design i retten’. Inden vi skulle ind og se udstillingen holdt Sara Staunsager, som er museumsinspektør og har stået for udstillingen, et oplæg omkring udstillingen og generelt om kunst som har været i retten. Efter Sara havde Stinna, som er lektor og forsker på SDU, et oplæg omkring design og hvilken lovgivning der er på området. Hun snakkede bl.a. om at det er en meget dansk ogt europæisk ting at have love mod kopiering, da man i mange lande ser det som en god ting i stedet for en dårlig ting. Det er virkelig et spændende emne synes jeg, og kunne rigtig godt tænke mig at vide endnu mere. Jeg tror i hvert fald jeg skal se om jeg ikke kan vælge et valgfag med Stinna næste semester.

Der var virkelig mange spændende objekter med på udstillingen. Bl.a. var der to stænger med trøjer som enten var kopier eller ægte Nøregaard trøjer, som man så skulle gætte om var ægte eller ej. Jeg synes selv jeg var ret god til at kende forskel, men det er ret vildt at der er så mange trøjer som næsten er den samme. Det helt sikkert en udstilling som er værd at se!

I morgen er jeg på farten igen hele dagen, men slutter heldigvis dagen med lidt kæreste hygge, bestående af en tur i biffen og se Logan. Rigtig god aften derude. 🙂

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply