Follow:

Bøger jeg læser lige nu #april

#Girlboss

Det skulle egentlig have været et lidt andet indlæg i dag, men jeg har simpelthen ikke kunne nå at gøre det færdigt, så i stedet for får I denne måneds bog. Jeg har en halv bog tilbage fra sidste måned, så den går videre til denne måned også. Men ud over den så er jeg gået i gang med #Girlboss. Jeg købte den for over et år siden og har endnu ikke fået læst den, selv om at jeg faktisk har glædet mig til at læse den. Måske har det afholdt mig lidt at den er på engelsk. Men vil sige da jeg først kom i gang, så tænker man ikke rigtig over det. Jeg læser også en del faglitteratur på engelsk, så men vender sig til det. Dog har jeg set at man også kan få den på dansk nu.

Læs også: update #martsbøger

Saxo skriver følgende om bogen: ‘“#Girlboss” er bogen om Sophia Amoruso og hendes vej til succes og popularitet. Hun var ikke populær som barn, og som ung blaffede hun og begik mindre tyverier. Nogle år efter fik hun en strålende idé: Hun ville sælge vintagetøj på Ebay. I dag er hun administrerende direktør for hjemmesiden Nasty Gal, som bl.a. sælger eksklusivt vintagetøj. Hun er et levende bevis på, at alt kan lykkes, og med sin bog forsøger hun at udbrede budskabet om, at det handler om at følge sine drømme og instinkter.’

Jeg har kun hørt en masse godt om bogen og ser virkelig frem til at læse den færdig. Hun er jo mega sej og super inspirerende! Og så er bogen også ret pæn, og det tæller jo slet ikke ned 😉

Læs også: bøger jeg læser lige nu #marts

Nu vil jeg skynde mig ud af døren, vi skal på Kok&vin og fejre kæresten. Jeg ser virkelig frem til lækker mad. Rigtig god påske derude.

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply