Follow:

Læs for livet indsamling

Mellem d. 24-26 april samler ‘Læs for livet ‘ bøger ind til udsatte børn og unge. I den andledning har jeg samlet en lille bunke af bøger som jeg skal forbi med i dag. Man kan både aflevere dem på biblioteket og i udvalgte boghandlere. Aldersgruppen går fra 0-23 år og alle genre er velkomne, den eneste tommelfinger regel der er, er at det skal være en bog man ville give til en ung eller et barn man selv kender. Alle bøgerne bliver samlet sammen og brugt til at lave nogle skræddersyet biblioteker rundt om i landet.

Jeg har været gennem min bogreol og finde lidt frem som jeg gerne vil doner. Der er lidt forskelligt i mellem, der er både fantasy, tøsebøger og hestebøger. En del af dem har jeg selv læst, andre er bøger jeg har købt da jeg fik dem anbefalet og haft intention om at læse. Jeg håber virkelig at bøgerne kan være med til at sprede noget glæde. Jeg elsker selv at kunne fordybe mig i nye spændende bøger, om det er den ene eller anden genre. Så når jeg kommer tilbage til Fyn i dag skal jeg lige forbi musikbiblioteket for at høre om de tager imod bøger i stedet for hovedbiblioteket ellers skal jeg forbi Bog&ide i Kongensgade.

Det kan være der er andre end mig som har lyst til at donere nogle af deres gamle bøger, så find listen over biblioteker her og boghandlere her.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Rikke Simonsen

    Hvor er det bare dejligt, at du også fik afleveret en stak bøger! <3

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply