Follow:

Snacks på farten #knækbrød

Jeg er typen som næsten kunne spise hele tiden hvis jeg gav mig selv lov. Og så elsker jeg snacks! For at forhindre at jeg ender med at rende i kantinen hele tiden for at købe kage, eller andet snacks som både er dyrt og usundt, har jeg været i køkkenet og lavet lidt selv. Jeg har fået opskriften på knækbrød af min mor. Det er en super nem og enkel opskrift og så smager de bare vildt godt. Jeg har så valgt både at lave nogle knækbrød i en alm. størrelse og i de små stykker, som passer ned i en lille beholder som jeg lige kan have med i tasken, og uden at de knækker endnu mere.

Ingredienser:

  • 2 dl vand
  • 1 dl smagsneutral olie
  • 3 dl hvede- eller speltmel
  • 1 tsk salt
  • 1 dl grovhvalset havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl sesamfrø

Alle ingredienser blandes sammen i en stor skål. Dejen deles i 3 og rulles ud mellem 2 stykker bagepapir, til den ikke kan blive fladere pga. kernerne. Skær dejen ud i felter med et pizzahjul. Bages i alm. ovn ved 200 grader i ca. 15 min. Hold øje med dem undervejs så de ikke får for meget.

Jeg havde ikke lige nogle græskarkerner så jeg fordelte den dl på hørfrø og solsikkekerner.

Upsi vupsi, så er der lækker snacks til madpakken! Jeg fik også min kæreste til at hjælpe mig med at lave rugbrødschips, men dem kommer der en opskrift på en anden dag. Nu vil jeg pakke tasken med lækre snacks og cykle på arbejde. Rigtig god dag til alle derude.

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply