Follow:

Update #martsbøger

Den forkerte giraf | Folkets skønhed | Sommeren jeg mødte dig

Så blev det tid til at kigge på månedensbøger fra marts. Som jeg skrev i min to do for marts så stod det lidt skidt til med at nå og læse alle månedens bøger. Jeg blev dog lige færdig med ‘Folkets skønhed’ her i weekenden, så nu kan jeg sige lidt mere om de bøger jeg har læst.

Læs også: Bøger jeg læser lige nu #marts

Lad os starte med den bog som gik videre fra sidste måned. ‘Sommeren jeg mødte dig’ er en af de første bøger af Jojo Moyes, men den er fuldstændig i samme ånd som alle de andre bøger jeg har læst. Jeg synes dog den blev en lille smule langtrukken nogle steder i bogen, hvor jeg synes det blev en smule trivielt. Men jeg vil dog stadig sige at den er værd at læse hvis man er fan lige som jeg er. Samtidig, uden at sige for meget, så ender den ikke som man forventer, og det synes jeg næsten kun er et plus, at man ikke kan gætte sig til slutningen.

Læs også: Update #februarbøger

‘Folkets skønhed’ som jeg blev færdig med i weekenden, var en noget anden genre. Det er en historie som udspringer fra virkeligheden, hvilket gøre det næsten endnu mere barsk at læse. Der er en del passager som måske ikke er de mest behagelige at læse, men man er heller ikke i tvivl om at det har været sådan den gang. Det er en historie om en ung pige som op vokser på Langeland omkring anden verdenskrig, man følger hende helt ind til hun selv får børn. Det er en hård tid at vokse op i, især når man er den ældste pige i familien, ender meget ansvar på hendes skuldre. Det er som sagt barsk læsning, og jeg var meget i tvivl undervejs om jeg overhovedet kunne lide bogen. Jeg er faktisk stadig meget i tvivl om hvad jeg egentlig synes om bogen, det er en meget blandet følelse jeg sidder tilbage med.

Den sidste bog er ‘Den forkerte giraf’. Og den har jeg virkelig haft svært ved at komme igennem, og er det heller ikke helt endnu. Jeg synes egentlig bare at det er en lang gang brok! Den handler om Maise Njor som næsten lige er blevet skilt, men har fundet sig en ny kæreste som hun er taget på ferie til Indien med. Hun tvivler meget på sig selv og det forhold hun er i. Så det er som om at det hele drejer sig om hendes selvmedlidenhed og alle de ting som er galt med hende og den nye kæreste. Jeg bliver så træt og irriteret over at læse i bogen, at jeg er helt i tvivl om jeg orker at læse den færdig. Men nu er jeg halvvejs så ender nok med at læse den og så bliver den helt sikkert givet videre til en anden. Forhåbentlig er der en anden en mig som synes den er god og kan få glæde af den.

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply