Follow:

14052017

Den her weekend er da gået alt for stærkt! Selv om det var en af de lange af slagsen, med en ekstra dag. Men det har også været en skøn weekend. Fredag var jeg ude og spise brunch sammen med to skønne veninder, og fik virkelig snakket en masse. Det var alt for længe siden vi havde lavet noget sammen, som ikke var uni relateret. Så det var virkelig tiltrængt. Så var vi i Strib og se til vores lille niece og om aftenen var jeg hos en anden veninde og drikke vin og snakke med nogle af mine skønne kollegaer. Lørdag blev brugt på arbejde, hvor efter jeg faldt i søvn på sofaen hjemme hos min mor kl 21. Det havde virkelig været en hektisk dag på arbejde, hvilket havde slået mig helt omkuld. Det i kombination med for lidt søvn den sidste uge.

Søndag stod vi op til en utrolig tåget dag, men som udviklede sig til en af de mest fantastiske dage længe. Mine gudforældre, som er mit ekstra sæt forældre og som har været der for mig hele livet, deres yngste søn skulle konfirmeres. Jeg er ikke så god til sådan nogle følsesladet fester, jeg kan simpelthen ikke holde tårene tilbage. Hvilket resulteret i at jeg både stortudet i kirken og under samtlige taler og sange. Puha! Men det var virkelig en skøn fest, med nogle dejlige mennesker og et fantastisk vejr. Billederne er nåede vi lige at tage inden vi tog mod Odense igen kl 21. Og der var det kun lige blevet koldt nok til at have læderjakken på.

Det var virkelig en dejlig weekend og især søndag. Nu vil jeg gå videre med opgave skrivning og forhåbentlig bliver det også dejligt vejr senere i dag, så man kan komme ud og nyde det. Rigtig god mandag derude.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply