Follow:

Bøger jeg læser lige nu #maj

Jennie på e-bog

Der er gået lidt barndom i den, i den her måned. Jeg er som sagt i gang med et større projekt, nemlig at læse mig igennem min bogreol. Dog kun de bøger som jeg endnu ikke har læst. Men der er også et par stykker må man sige. Jeg har lidt forsøgt at tage reolen oppe fra og ned, men det er endnu ikke lykkedes mig helt. For, for mig er det sådan med bøger at det skal føles godt og rigtigt når man går i gang med dem. Ellers får man ikke den rigtige læse oplevelse. Men jeg er nu endt på mine utroligt gamle Jennie bøger. Jeg kan huske at det var min bedste venindes ynglings bøger den gang. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor jeg ikke endte med at være lige så hooked. Men jeg fik i hvert fald aldrig læst dem alle sammen, så nu er jeg i fuld gang med at sluge serien på 12 bøger. Jeg har dog et lille problem, jeg mangler stadig nr. 8. Jeg kan huske den var utrolig svær at opstøve den gang, så det er nok ikke blevet nemmere siden. Jeg vil dog gerne indrømme at hver gang jeg har været i antikvar så har jeg lige kigget om de havde den på hylden, men uden held endnu. Dog kan jeg se at Odense bibliotek har den, så der burde være en chance for at få den læst.

Læs også: bøger jeg læser lige nu #marts

Serien handler om Jennie som er vild med heste. Hun flytter fra stor byen Stopton og ud i det skotske højland med sin familie. Undervejs møder de et cirkus, som bla. optræder med en araberhest, Shantih. Jennie redder hesten fra cirkus, som derefter flygter ud i højlandet. Jennies største ønske er at indfange og tilride araberen, men hun er ikke til at komme i nærheden af. Vi følger Jennies og Shantih gennem alle 12 bøger, hvor de kommer ud for alverdens ting.

Læs også: bøger jeg læser lige nu #april

En rigtig ungdoms bog, men også en glædeligt gensyn med en verden jeg virkelig brugte meget tid på da jeg var barn. Det er nogle ret korte bøger, så det kommer nok ikke til at tage vildt lang tid at læse dem. Men oveni eksamensperiode så kan det godt tage lidt længere tid. Så nu må vi se om jeg også skal læse dem næste måned.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply