Follow:

Grønt i min vindueskarm

For noget tid siden var jeg i gang med at plante nogle af de små urtepotter fra Føtex, i min vindueskarm. Siden da er der faktisk sket en del. Som I har kunne læse i et tidligere indlæg , så er min solsikke for eksempel blevet rigtig stor. Så stor at jeg har måtte plante den om i en ny potte. Dog er det gået lidt ned af bakke siden at, jeg plantende den om. Den har mistede nogle blade og er begyndt at hænge lidt. Så jeg skal lige have læst på hvad der lige er glat med den. Hvis nogle af jer er eksperter, så kom endelig med gode råd!

Læs også: Forår=projekt

Solsikken er ikke det eneste som er vokset temmelig meget. Jeg plantende i sin tid også en rucola, som virkelig også blev stor og fin. Den har vi så allerede brugt i salaten, og derfor har jeg plantende noget nyt salat. Det er så ved at være klar til at blive brugt nu. Vi har også fået basilikum og koriander! Som man kan se på det øverste billede, har vi også allerede brugt at korianderen. Men den vokser så fint videre. Man kan ikke lige frem sige at vi er selvforsynende, men det er dog alligevel virkelig lækkert at have lidt af hvert i vindueskarmen. Især når man har groet det helt fra frø. Jeg elsker virkelig at kunne følge med i at det vokser og gror. Især vores solsikke, har man næsten kunne se vokse mens man kiggede på den, så stærkt gik det. Så nu hvor der er ved at komme nogle af de første danske tomater, kan vi rigtig få lavet en tomatsalat med vores egen basilikum. Salaterne som står i brødformen, er lidt en blandet landhandel. Men det smager de ikke mindre godt af. Den ene hedder sågar blandet salat, virkelig uspecifikt!

Læs også: solsikken vokser vildt + en detajle

I dag står den på endnu mere eksamenslæsning. Jeg er lidt ramt at det indtil d. 21, så hvis der er lidt stille herinde, så er det bare fordi jeg prøver at få læst bare lidt op. Senere i dag skal jeg dog til min mors fødselsdag, og det plejer at betyde lækker mad. Hvilket jeg virkelig glæder mig til. Ha’ en rigtig god dag derude 😄

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply