Follow:

Nye tusser

Jeg har fået nye tusser, og det er måske ikke noget at være sådan helt oppe og køre over, men det er jeg nu alligevel. For jeg er total kreanørd, og elsker sådan nogle ting. De er købt på borntosketch.com for efterhånden noget tid siden, men de har desværre rimelig lang leveringstid. Jeg har købt 30 stk Animation Design markers, med tilhørende taske og ekstra sketch tusser. Tusserne er med både en tyk og en tynd ende, og utroligt nemme at blende sammen. Jeg er totalt hooked! Jeg har dog endnu ikke haft lejlighed til at bruge dem, men nu går vi ind i eksamens perioden, hvor jeg bla. skal aflevere en poster, så der skal jeg nok få dem brugt. Det er nok en lidt mærkelig og skør ting at købe, men når man læser noget med design så bliver man totalt hjernevasket med sådan nogle ting. Jeg må nok også indrømme at jeg også er blevet typen der stort set altid lige har en pakke post-its i tasken også.

Jeg ville også bare lige viser jer mit nyeste fund, og dele glæden over tusser med jer.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply