Follow:

Oprydning i garderoben #update

For noget tid siden satte jeg mig for at rydde op i mit tøjskab, efter jeg havde lyttet til Mia Gardums podcast. Her fortalt hun om en metode som var ret håndgribelig til at få ryddet lidt ud i sit tøj. Det gik simpelthen ud på at vende alle bøjlerne om på ens bøjlestang, hver gang man så brugte et stykke tøj, så vendte man bøjlen om igen. Når der så var gået en måned, eller hvad man bestemte sig for, så skulle man sortere alt det fra hvor bøjlerne stadig vendte forkert.

Det har jeg givet et forsøg nu i lidt over en måned. Og det er næsten gået som jeg havde forventet, det meste af det tøj som hang på bøjlerne blev brugt. Det som jeg ikke har fået brugt er alle mine kjoler på nær en. Det var ret forventeligt, da jeg bare ikke er kjole-pige uanset hvor meget jeg prøver. Jeg fik også brugt mine strik selvom jeg faktisk havde givet dem helle, indtil det blev vinter igen. Men vi havde lige nogle ret så kolde dage i april alligevel, så de nåede at komme på. En anden ting som så har været en sidegevinst, er at jeg er begyndt at tænke meget mere over at få brugt alt det tøj jeg har. Jeg havde ikke taget skufferne med i forsøget, men jeg har faktisk været henne og grave mine skuffer igennem nogle morgner, for at finde noget nyt at tage på. Måske det er en kombination af bevidsthed og at jeg ikke lige har fået vasket så meget i perioden. Men skal vi ikke bare sige at det er bevidstheden om det, det lyder meget bedre 😉

Læs også: Oprydning i garderoben

Nu har jeg så taget alle de ting jeg ikke brugte ned, på nær mine korte buksedragter, som jeg ikke synes det har været vejr til endnu. Jeg har været i gang med at tage billeder af det som, skal sælges videre. Og resten er enten givet til Røde Kors eller videre til nogle som kunne bruge det. Det er faktisk super rart at få sorteret lidt ud, og jeg har vist også kun bragt en ny ting med ind i garderoben i perioden. Næste tur kommer til at være skufferne. Jeg forestiller mig at jeg binder en lille snor i mærket, og når jeg så tager det på så klipper jeg den ud. Det bliver nok et lidt længere forløb, da der ligger en del shorts imellem. Heldigvis er det ved at være vejr til bare ben, så de skal nok komme frem i lyset.

Nu vil jeg skynde mig lidt af få styr på de sidste små ting, inden jeg skal ud af døren og til foredrag med søde Sara. Rigtig god aften derude 😄

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply