Follow:

Slippers

1/Link | 2/Link | 3/Link | 4/Link | 5/Link

Det er virkelig blevet populært med slippers, så man kan efterhånden finde nogen som er ret fine. Eftersom jeg elsker loafers så er jeg også ret pjattet med denne trend. Man kan i hvert fald finde en del som egentlig “bare” er loafers uden hælkappe. Jeg er ret vil med alle par på collagen, dog er jeg i tvivl om jeg ville være modig nok til at trække i de guldfarvet. Jeg er til gengæld ret vild med både nr. 2 og 3, meget enkle men alligevel virkelig fede. Jeg må dog indrømme at jeg faktisk at bestilt nr 4 hjem. Jeg har dem i læder udgaven (find indlægget her ) med et guld spænde, og de er næsten slidt helt op, da jeg går i dem næsten hver dag. Så jeg blev enig med mig selv om at jeg gerne måtte købe mig et nyt par. Det gode ved dem er så at jeg også kan bruge dem som slippers. Hvordan det lige kommer til at fungere ved jeg dog ikke helt endnu, men det må vi lige se når de ankommer.

Nu vil skynde mig i køkkenet og hjælpe med at lave mad. Vi skal i Café Biografen og se ‘Big time’ her kl 19, hvilket jeg glæder mig ret meget til. Det er en dokumentar om den danske arkitekt Bjarke Ingels. En kamerahold har fulgt ham i 5 år, mens han har til opgave at designe og bygge en skyskraber som skal erstatte tvillingetårnene i New York (Læs mere om den her). Kæresten har aldrig været i Café Biografen, så det er spændende hvad han siger til det. Det er et noget andet sted end den gængse biograf.

Rigtig god onsdag derude 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply