Follow:

Solsikken vokser vildt + en detalje

Jeg plantende for noget tid siden en solsikke, fra en af de små potter man fik i Føtex. Den har nu virkelig vokset sig stor. Så stor at den måtte have en ny krukke at vokse i. Derfor har jeg nu rykket den over i denne ler potte. Men eftersom at der er hul i bunden på potten, så har jeg også været nødt til at finde den en underskål. Derfor var jeg forbi en genbrug den anden dag for at finde noget der ville være lidt finere end dens klassiske makker. Jeg fladt over det her fad, til 25 kr, som kom med hjem. Jeg synes det ser super fint ud med den detalje under. Det giver lige noget lidt andet til indretningen. Og ja potten er vist lidt beskidt, nu jeg får det op på skærmen 😉

Jeg er ret spændt på at se hvor står den her solsikke har tænkt sig at blive, jeg er lidt bekymret for om der er plads i stuen. Hvis det går helt galt må jeg finde en plads til den i gården, men så har jeg ikke selv lige så meget glæde af den. Indtil videre gror den i hvert flad et par cm om dagen, så der skal nok nå at komme noget højde på.

Efter verdens korteste dag på uni, vil jeg smutte på arbejde og forhåbentlig få udrettet en masse, så jeg kan gå tidligt i morgen. Jeg har nemlig et event sammen med de andre Odense bloggere i morgen, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Og til at møde dem alle sammen, det er nemlig kun få jeg rent faktisk har mødt IRL. Rigtig god dag derude 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply