Follow:

Update #Aprilbøger

Girlboss | Den forkerte giraf

Så blev endelig færdig med både *Girlboss* og ‘Den forkerte giraf’, hvilket har været en lidt blandet oplevelse. Jeg vil sige det som det er så var jeg ikke ret langt inde i ‘Den forkerte giraf’ før at jeg blev utrolig træt af den. Bogen handler om Maise Njor som lige er blevet skilt fra sin mand, og nu har fundet en ny som hun er på ferie med i Indien. Men der er næsten ikke den ting som han ikke gør forkert, samtidig så tvivler hun på sig selv og hele forholdet gennem hele bogen. Jeg må sige at jeg bare blev mere og mere træt, jo længere jeg nåede ind i bogen. Jeg synes normalt at refleksioner om livet og situation i en bog er med til at skabe en god læseoplevelse. Men jeg følte bare at det var en lang klagesang gennem hele bogen, som endte med at det måske ikke var så skidt alligevel. Ja kæmpe spoiler, men sorry not sorry! Som I kan fornemme så vil jeg virkelig ikke anbefale den her bog. Det var en kamp og komme igennem, og jeg overvejede flere gange om jeg skulle droppe den, hvilket jeg ellers aldrig gør. Der kan selvfølgelig gode være nogen som vil finde den underholdene, men for mig var den en lang gang kvinde brok, og ikke på den sjove på.

Læs også: Bøger jeg læser lige nu #april

En noget andet oplevelse var ‘Grilboss’. Jeg er ret fascineret af hvad hun har opnået og hvordan hun har gjort det. Det var spændende at læse om hele hendes filosofi omkring det at drive en virksomhed og være en girlboss. Jeg nåede dog til en punkt i bogen hvor jeg lidt synes hun endte med at gentage sig selv lidt, samt at der var et afsnit som jeg umiddelbart ikke synes var væsentligt. Men jeg er dog mest begejstret. Jeg synes helt sikkert det er en bog som er værd at læse, især hvis man er interesseret i iværksætteri, for hun har helt sikkert nogle spændende synspunkter.

Læs også: update #martsbøger

Ja så denne gang har det virkelig været en blandet omgang. Jeg er i gang med at kigge min bogreol igennem for at finde bøger til denne måned. Har I læst nogle gode bøger denne sidste måned?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Kristine Frandsen (Slacker Satellite)

  Hvis du kunne lide Girlboss, så bør du se serien på Netflix. Der er kun en enkelt sæson indtil videre, men har allerede stenet den et par gange. Den er ret sjov. Nok knapt så “lærerig” som bogen dog.

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack - Anmeldelse - How to be an overnight success - Frejjack

  […] har tidligere læst Girlboss, som også var rigtig god og inspirerende. Men hvis du skal vælge en at læse, så vil jeg helt […]

  30/03/2019 at 09:38
 • Leave a Reply