Follow:

Bøger jeg læser lige nu #juni

Indeholder affiliatelinks

Tåge over Darjeeling

Jeg ved godt at jeg ikke har lavet en opdatering fra maj, men som jeg nævnte der så var det lidt en on-going projekt. Jeg er midt igennem 4 bog i serien om Jennie, og skal nok lige komme med en opdatering når jeg er gennem hele serien. Dog kommer det nok til at være en sideløbende sommerprojekt. For godt nok er det let læsning, men jeg kan mærke at jeg også har brug for at blive udfordret lidt mere i min læsning. Derfor har jeg valgt at læse en anden bog ved siden af, så jeg ikke køre helt surt i hesteuniverset 😉

Læs også: Bøger jeg læser lige nu #maj

Tågen fra Darjeeling er også en bog fra min bogreol, som måske kun har stået der et halvt årstid. Jeg købte den da jeg var i gang med at læse “Morder-Anders og hans venner“, og synes jeg skulle fortsætte i den genre. Men så kom jeg fra det igen, da det blev jul og jeg fik en masse skønne bøger i gave osv. Men nu er jeg gået i gang med den, og forventer at få grint en masse undervejs, hvilket er tiltrængt i denne eksamens periode. Det bliver måske først efter mine eksaminer at jeg får tid til rigtig at læse i den, men så er der noget at se frem til. Bagside teksten lyder således:

“Göran Borg er tilbage i Sverige. Efter den skelsættende rejse til Indien og forelskelsen i den meget smukke – men også meget gifte – skønhedsssalonmanager Preeti Malhotra er han tilbage i sin gamle tristhed. Konen gik for snart ti år siden, og børnene behøver ham ikke længere. Selv hans terapeut tvivler på ham.
Men så dukker der en mulighed op. Hans bedste ven, den optimistiske og livsglade tekstileksportør Yogendra Singh Thankur, kaldet Yogi, skal giftes. Göran bestemmer sig til at tage til Indien og hjælpe ham med forberedelserne til bryllupsfesten. Vel ankommet går alt galt, og Göran og Yogi trækkes ind i skumle affærer, som tvinger dem ud på en dramatisk rejse”

Læs også: Update #aprilbøger

Har I nogle gode bøger til denne måned?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply