Follow:

Sommerens læseliste

Jeg har glædet mig helt vildt til den her sommer, som for mig allerede begyndte torsdag, og har stået på Tinderbox lige siden. Nu er Tinderbox slut for i år, og jeg har brugt dagen på i sengen med både søvn og læsning. Den helt perfekte måde at komme sig over sådan en gang festival. Det var i øvrigt en af de virkelige gode af slagsen, med skøn musik, dejlig mad og lækkert selskab. Nu venter der en sommer med masser af arbejde og til august en lækker ferie, først til Skagen og derefter til Barolo. Så jeg håber at få masser af tid til at læse. Jeg har lavet en liste over de bøger som jeg virkelig gerne vil nå at læse i ferien. Dog er jeg lidt afhængig af at biblioteket kan levere til tiden, da der er ret lang kø til en del af bøgerne.

“Victoria” af Daisy Goodwin

En historisk roman og prinsesse Victoria, som bliver til dronning Victoria af England. Det er blandet også bogen bag den serie som har kørt på DR1, af samme navn. Hvilket var en virkelig fantastisk serie, som jeg virkelige kun kan anbefale. Jeg glæder mig til at grave dybere ned i historien og lære alle figurerne meget bedre at kende. Virkelig en bog jeg har set meget frem til at læse. Det må være den næste jeg kaster mig over, da den heldigvis er afhentet fra biblioteket og snart skal retur igen, da køen til den også er rimelig lang.

“Den hemmelige historie om Twin Peaks” af Mark Frost

En bog som går bag om serien som jeg skrev om i forrig indlæg. Bogen foregår 25 år efter serien slutter, hvor en gammel kasse med arkivmateriale, som afsløre en masse hemmeligheder om flere af indbyggerne i Twin Peaks. Ingen ved dog hvor kassen kommer fra og hvem der har indsamlet indholdet, men en ung FBI-agent bliver sat til at gennemgå kassen. Den her bog glæder jeg mig rigtig meget til at læse, efter jeg er blevet så glad for serien.

“Ondskabens høst” af Robert Galbraith

Tredje bind i serien om Cormoran Strike, som jeg har været utrolig glad for at læse. Den er en kriminalroman serie som virkelig er velskrevet og spændende og læse. I tredje bind modtager Robin en pakke, som hun tror er noget hun har bestilt til sit bryllup, men det viser sig at være et afsavet kvindeben. Cormoran mistænker 3 mænd fra hans fortid, og går i gang med at efterforske sagen. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse endnu mere om Robin og Cormoran.

“Skindød” af Thomas Enger

En af bøgerne fra min bogreol, som jeg skal have læst. En af de klassiske krimiserier som jeg har hørt at man bare skal læse. Jeg har tidligere været meget glad for krimi, men er gået lidt væk fra det igen. Jeg håber virkelig at den lever op til forventningerne.

“Et bjerg af løgne” af Steffen Jacobsen

Endnu en bog fra bogreolen som jeg skal have læst. Den handler om en chefbiolog, der arbejder for et større olieselskab. Hans analyse af en olieboring fra vestgrønland skaber begrejstering både i Danmark og Grønland, men efter hans hjemkomst til Danmark bliver han fundet død. En af de bøger jeg har haft stående længe, og som jeg har ville læse af flere omgange, men så kom der en anden bog som bare lød lidt mere spændende ind fra højre. Jeg har dog læst en bog af Steffen Jacobsen, som jeg virkelig synes var spændende, så jeg er ikke i tvivl om at denne også er god.

2 andre som jeg gerne vil læse er “Skulle der komme et menneske forbi” af Thomas Korsgaard og “Den underjordiske jernbane” af Colson Whitehead. Men jeg står ret langt nede i køen på biblioteket, så jeg tvivler på at jeg når at få dem i sommeren.

Har I nogle planer for læsningen i sommerferien?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply