Follow:

Bogudfordring

Tilbage i februar gav jeg mig selv den udfordring at jeg skulle nå at læse alle de bøger der stod i min bogreol, som jeg endnu ikke havde fået læst. Nu er vi halvejs gennem året, og jeg tænkte at det var på sin plads at komme med en lille opdatering. Dengang jeg satte mig for det havde jeg 36 bøger jeg manglede at læse. Så gav jeg nogle af bøgerne væk til ”Læs for livet ”, da en del af dem var ungdoms bøger, som andre forhåbentlig ville få glæde af. Derudover er der så også kommet en enkelt bog ind i reolen.

Læs også: Bogreolen

Planen var egentlig at jeg ikke skulle købe nye bøger, eller låne alt for mange på biblioteket for at kunne nå at læse alle bøgerne. Men det er jeg tydeligt vist ikke ret god til at holde. Samt at jeg nu har lavet en masse planer om bøger jeg gerne vil læse i sommerferien, og de står ikke alle sammen i min bogreol. Men sådan er det når man bliver inspireret. Men efter jeg gav 5 bøger, som var planen jeg skulle læse væk, og jeg samtidig har tilføjet 1 stk til samlingen. Så er jeg nu på 22 bøger jeg mangler at læse fra reolen, det er ca. 10 bøger jeg har læst på det halve år der er gået. Det lover ikke helt godt for at nå at læse de sidste 22 bøger inden udgangen af året. Dog er det stadig mit mål, og da 8 af bøgerne er mine tynde Jennie bøger, som jeg godt kan læse forholdsvis hurtigt, er modet ikke helt tabt endnu.

Læs også: Sommerens læseliste

Jeg kommer i hvert fald også til at bruge en del tid på at læse, nu hvor jeg endelig har fået sommerferie. Så mon ikke det kan lade sig gøre, hvis jeg lige tager mig lidt sammen. Måske giver jeg nogle flere bøger væk, og nej det er ikke at snyde. For præmissen var at hvis ikke jeg fik dem læst, så skulle de gives væk, så andre kunne få glæde af dem, og ikke bare stå i reolen til ingen verdens nytte. Jeg har i hvert fald et par krimier, som jeg er meget i tvivl om jeg kan overskue at læse, da den genre ikke siger mig så meget mere som det gjorde en gang.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply