Follow:

Sommerferie planer

Sommerferie planer

Man kan fornemme på de sociale medier at folk så småt er ved at tage på sommerferie, feedet er fyldt med billeder af sol og sommer. Der er dog en måned til at vi tager på ferie og jeg glæder mig helt vildt. Vi tager afsted i starten af august, hvor vi starter med et forhåbentlig solrige dage i Skagen. Min far har lejet et sommerhus deroppe, med plads til alle børn og deres kærester, så huset bliver fyldt godt op. Her skal vi forhåbentlig ud og opleve Skagen, det er mange år siden jeg sidst har været der. På stranden, ud og se Grenen, på museum og se de flotte værker af skagensmalerne. Og så har vi lidt en plan om at vi også lige skal se lidt på den gastronomiske scene mens vi er der. Der er rigtig mange lækre steder vi gerne vil besøge mens vi er der, men vi har kun 4 dage, så det er begrænset hvor meget vi kan nå.

Efter nogle dage i Skagen, kører kæresten og jeg sydpå. Vi skal til Barolo området i det nordlige Italien, og bo i en by der hedder Alba. Ingen af os har været der før, vi ved kun at de laver utrolig lækker vin i det område. Så det skal vi helt sikkert smage lidt på, og så spise en masse lækker italiensk mad. Vi skal være sammen med kærestens bror og familie og skal være afsted i 10 dage. Jeg krydser fingre for godt vejr og mulighed for også at komme ud og udforske området. Vi ved som sagt ikke så meget om området, så hvis du har været der og har et par tips, så send dem endelig i min retning 😃

Har I nogle spændende planer for sommerferien?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply