Follow:

Den hemmelige historie om Twin Peaks #anmeldelse

Jeg skrev tilbage i juni om hvilke bøger der stod på min sommerlæseliste, på listen var blandt andet “Den hemmelige historie om Twin Peaks”. Bogen går som sagt bagom serien Twin Peaks, men på en lidt uventede måde. Bogen er bygget op af gamle dokumenter, som er fundet i et gammelt drossin. Det virker meget autentisk, med overstregninger, hemmeligstempling og kaffepletter. Jeg synes faktisk det er en ret cool måde at bygge det op på, men nogle steder synes jeg det er forstyrrende for læseoplevelsen.

Jeg må indrømme at jeg havde lidt svært ved at komme i gang med bogen, fordi at nogle af de første dokumenter som bogen indeholder, er nogle sider fra en dagbog, med en meget svært læselig håndskrift. Og jeg kunne heller ikke helt forstå meningen med bogen, og hvorfor man fik de oplysninger. Men efterhånden som jeg kom gennem bogen, så gav den mere og mere mening.

Jeg synes faktisk at det var de sidste 50 sider af bogen, som gav mest mening. Jeg følger jo samtidig med i den nye Twin Peaks serie, som jeg har synes var noget mere mystisk end den gamle serie. Men efter at have læst bogen, er der også en del ting i serien, som begynder at give meget mere mening for mig. Faktisk vil jeg anbefale alle som ser den nye serie, at læse bogen. Det giver et indblik i nogle ting, som man ikke helt selv kan regne ud, ud fra serien selv.

For eksempel, har du også undret dig over hvad det egentlig er at Major Briggs laver, og hvorfor det er så hemmeligt. Og hvad er det for nogle mystiske ting, der foregår i Twin Peaks skove. Det får man blandt andet et større indblik i.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply