Follow:

DIY opslagstavle

Reklame | Indlægget er udgivet i samarbejde med Engelbrat Strauss

Jeg har talt om i dette indlæg at jeg virkelig gerne ville have en tavle, men at vi ikke helt viste hvordan den skulle se ud. Nu har jeg så endelig fået lavet mit projekt tavle, som har stået på min To do-liste i ca. 100 år. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet og synes at den samtidig passer rigtig godt ind i rummet, da den er meget enkelt. Og så passer den også rigtig fint ind i det lidt mærkelige hul, vi havde i væggen. Samtidig var det faktisk forholdsvist nemt at lave den. Jeg nævnte for min far og hans kæreste at jeg gerne ville have en tavle. I det vi snakker om mit lille projekt, kommer min papmor i tanke om at, hun da har sådan en pakke med tavlefolie liggende, som hun aldrig har fået brugt. Så den fik jeg lov at få, hvor heldig har man lov at være J. Jeg har kigget lidt på nettet og de finde ret mange steder, jeg synes også jeg har set nogle i både supermarkeder og hobbybutikker. Jeg har fundet denne, som er i samme mål som den jeg fik, og som samtidig er til en ret overkommelig pris.

I byggemarkedet har vi så købt en almindelig melaninplade, som vi fik dem til at skærer til så den passede i længden. Herefter har vi sat foliet på, det er nok det mest besværlige i processen, da man jo helst ikke vil have luftbobler ind under. Så en fordel er at bruge skraber af en art med en gummikant, eller som vi gjorde da vi ikke lige havde andet ved hånden, en dejskraber (kæresten er vældig opfindsom). Herefter skar jeg kanterne til, så der ikke stak noget ud over selve pladen, med en lille kniv, man kan evt. bruge en hobbykniv. Herefter limede vi de små klemmer på, som jeg havde liggende i gemmerne.

Nu mangler vi bare at få sat tavlen fast, så den står stabilt når man skal skrive på den. Tavlen står inde i et indhak og lidt på skrå, hvilket jeg gerne vil have da det gør det nemmere at skrive på. Men det gør også at det er lidt mere besværligt at få den sat fast. Dog kan man finde alt hvad man skal bruge for at sidde den fast hos Engelbert Strauss. Vi skal bl.a. have fat i nogle vinkelbeslag og nogle skruer for at få det til at sidde helt rigtigt.

Jeg glæder mig lidt, men også kun lidt, til at starte på studie igen til efteråret. Så jeg kan komme til at bruge den. Jeg er sikker på at den bliver guld værd, når jeg skal skrive bachelor projekt om et halvt år.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply