Follow:

En update #studiestart og praktik

Nu er det ved at være studiestart igen. Det vrimler allerede med nye studerende på universitetet, og hvis man ikke passer på bliver man fanget i en af grupperne af forvirrede nye studernede. Det er lidt som at være på en banegård, men man kan ikke lade værre med at smile for man har jo selv været der for nogle år siden.

Det kommende semester kommer der til at ske en hel masse spændende ting. Jeg skal blandt andet i praktik og det har jeg set rigtig meget frem til. Jeg har været så heldig at få en plads hos Brandts Klædefabrik. Det er blandt andet dem som står bag Blomster festival, Harry Potter festival og meget mere. Jeg kommer til at arbejde med kommunikation og hjælpe til i forbindelse med nogle af de fremtidige events.

Det er virkelig en drøm af en praktikplads, og det jeg allerhelst ville arbejde med under min praktik. Så det er bare helt vildt heldigt at jeg har fået muligheden for at arbejde med lige netop det. Jeg skal dog kun være i praktik to dage om ugen, resten af ugen foregår i Kolding som tidligere.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply