Follow:

Endelig ferie

Så blev det endelig ferie tid for mig. Der har været rimelig meget at se til inden ferien gik i gang, så jeg har ikke haft meget tid til overs. Men nu skal det blive godt med 14 dages ferie. Vi landede i Skagen i går aftes, lige til aftensmads tid. Senere var vi ude og se solnedgangen udover Vesterhavet, det var virkelig en flot oplevelse. Meen det var også virkelig en blæsende oplevelse. Det blæste så meget at vi næsten ikke kunne holde vores fødder på jorden, og med store bølger som skyllede ind over stranden.

I dag står den på den helt store turisttur. Vi skal ud og se nogle af alle de ting man skal se når man er i Skagen. Vi udnytter at det er godt vejr i dag, så vi tager alle de ting som er udendørs i dag. Vi venter med at tage museer til i morgen, hvor vejret ikke skulle blive helt så godt. Efter at både min far og jeg har tænkt os lidt om, er vi kommet frem til at sidst vi var her, var nok 20 år siden. Jeg var omkring 5 år dengang, så det er ikke meget jeg husker. Så det er næsten som at opleve det hele for første gang.

Jeg har taget min computer med på ferie, men det er nok ikke den jeg kommer til at bruge mest tid på. Så hop over på Instagram @Frejjack og følg med der. Jeg kommer nok til at opdatere noget mere derovre end her.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply