Follow:

Et indkøbsnet + lidt lækkert

Søsterne Grene har altid noget man kan bruge. Jeg var lige forbi den anden dag for at se nogle af de nye ting de har fået, og faldt over dette indkøbsnet. Det er en af den slags net som virkelig er populære i øjeblikket, hvilket jeg egentlig godt kan forstå. Det er faktisk virkelig praktisk, og der kan være helt vildt mange ting i det. Den anden dag havde jeg både en computer, min pung, en bog og et stort halstørklæde, plus det løs i den uden problemer. Min har jeg købt i blå, men den var der også i både gul og grøn, dog meget få tilbage af dem. Jeg har dog også set dem flere steder på nettet, og er ikke i tvivl om at man kan finde lige den farve man gerne vil have på E-bay eller Amazon.

Samtidig havde de også disse fine lemonader. Jeg har set dem flere steder på caféer, blandt andet hos Nelles. Der har de en lidt anden pris må man sige. I Søsterne Grene koster de 17 kr. Jeg var ret begejstret for den røde af dem, den er med blodappelsin. Men den gule var ikke lige min smag, tror tit det er sådan med passionsfrugt at enten er man til det eller også er man ikke. Der findes også en grøn med lime, den tror jeg at jeg skal prøve også.

I dag står dagen på et lille visit hos bloddonerne her til morgen og så skal jeg videre på arbejde, og derefter står den på lektier igen igen. Rigtig god dag derude 🙂

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jeanette h

  SÅ fint et net! Jeg må straks selv på jagt efter et. Tak for tippet.

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Min er desværre ved at gå lidt i den ene syning, men jeg tænker at jeg godt kan sy det sammen igen. Havde også alt for mange ting i den anden dag

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Michelle Rønn

  Ihh det er superfint! Har før tænkt jeg gerne har ville ejet sådan et!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Ida B

  De net er så fine <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply