Follow:

Event med Årstiderne og Wilfa

Indlægget er sponsoreret, men det er min egen holdning som kommer til udtryk.

Jeg sidder lige nu i toget på vej mod Kolding. Jeg har en af de der virkelig lange dage på tværs af Danmark. Min morgen startede hjemme i Odense, derefter til København for at deltage i et event med Årstiderne og Wilfa, og nu er jeg så på vej med Kolding. I Kolding skal jeg både nå at have undervisning og så har jeg da også lige et bestyrelsesmøde, inden jeg igen vender hjem til Odense.

Det var ikke meningen at min dag skulle være så presset som den er blevet. For 2 uger siden blev jeg nemlig inviteret til det her fine event på Frederiksberg af Klix Kommunikation. Jeg kiggede i kalenderen og havde ikke umiddelbart nogle planer før jeg skulle til bestyrelsesmøde om aftenen. Så jeg takkede ja og bestilte strakt en Orangebillet. Tanken var at jeg måske kunne nå at ses med en veninde, mens jeg alligevel var derovre. Men næ nej, så går der lige et par dage og så kommer der lektionsplan for det ene af mine fag, jeg skal da lige møde til undervisning kl 14 i Kolding. Normalt ville jeg bare skippe det, men det er undervisning jeg kun skal have 4 gange, såå det er måske ikke så smart.

   

Eventet blev afholdt på Fasangården i Frederiksberghave, det er virkelig et hyggeligt og temmelig råt sted. Det skal snart sættes i stand, men indtil da låner Årstiderne det. Her er det også muligt at komme forbi onsdag til søndag og købe frugt og grønt.

Til eventet fik vi både lækre greenies, lav-selv-te og små stykker smørebrød. Alt sammen vegetarisk og virkelig lækkert. Vi blev forsynes med lidt at drikke og spise og herefter fik vi en demonstration på Wilfas nye blender, Power Crush, af Ditte Ingemann og Søren Ejlersen. Sammen med en snak om grøntsager og blendere. Herefter var der mulighed for at stille spørgsmål og snakke sammen. Jeg måtte desværre smutte ret hurtigt, da jeg jo som sagt skal videre til Kolding. Jeg var så heldig at få en lille gave med også, men den skal I nok få at se inden længe.

Nu vil jeg prøve at få arbejdet lidt, og læst lidt inden jeg skal videre i teksten, rigtig god dag derude 🙂

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply