Follow:

Min praktikplads

Fra midten af september og frem til midten af december, har jeg fået muligheden for at være i et projektorienterede forløb i en virksomhed. Jeg skal være der to dage om ugen, så resten af ugen er jeg til undervisning i Kolding. Jeg er så heldig at jeg har fået en praktikplads hos Brandts Klædefabrik, mange tror det er museet, det er det ikke. Det er selve området i og omkring den gamle klædefabrik. Det er også her museet ligger, men de er som sagt en del af et større område. Det er under selve områdets administration jeg sidder i praktik, her er man med til at arrangere en masse arrangementer blandt andet H.C. Andersen festival, Blomster festival, Harry Potter festival og meget mere. Det er det univers jeg har fået lov til at være en del af gennem et par måneder nu, og jeg har virkelig set frem til at starte. Jeg er ikke så god til at sidde på skolebænken, så lige så snart muligheden for at lave noget “rigtigt” byder sig, er jeg på. Jeg skal være med til at lave det magasin som hedder Passagen, som udkommer to gange om året. Derudover skal jeg hjælpe med generel kommunikation og markedsføring af området, hvilket både er på de social medier, hjemmeside og nyhedsbrev. Det bliver virkelig spændende og se hvordan det hele fungere ud i en virksomhed, i stedet for at læse om det i teorien. 

Nu vil jeg få gjort de sidste praktiske gøremål inden jeg igen igen, tager på arbejde hele weekenden. Jeg ser frem til næste weekend hvor jeg for en gang skyld ikke skal på arbejde. Er I nogle spændende planer for weekenden?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply