Follow:

To do #september

Jeg har virkelig en fyldt kalender i september. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om det bliver en kort eller en lang måned, grundet alle de ting jeg har i kalenderen. Jeg har blandt andet en del arbejde, det var lidt som om at jeg kiggede i min kalender her den anden dag og opdagende, at jeg havde fået stort set alle weekender i september i Føtex. Nå ja ja.. så kommer der jo heldigvis lidt penge ud i den anden ende. Udover arbejde har jeg heldigvis også en masse andre spændende ting at se frem til denne måned. Jeg har i hvert fald følgende planer for måneden:

  • På loppemarked i Dronningsgade, og se om der er nogle spændende ting. Nu da jeg ikke rigtig kom afsted i løbet af sommerferien.
  • Til Ladies First netværks arrangement på Nelles, med en god veninde.
  • Læse de bøger som jeg ikke nåede på min sommerlæseliste.
  • Starte i praktik i midten af september, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Læs mere om hvor i dette indlæg.
  • Til event i København i midten af september med Årstiderne og Wilfa, hvilket jeg også glæder mig rigtig meget til.
  • Så starter vi op igen i bestyrelsen i HAU igen efter sommerferien, det bliver godt at komme igang med det nye semester og alle de fede arrangementer vi har den kommende tid.
  • Så skal jeg helt sikkert også opleve Karrusel , som ligger 7-10 september. Jeg er dog lidt ramt af noget arbejde, så jeg kan ikke være så meget med i år.
  • Så skal jeg fejre en god venindes 25 års fødselsdag. Den kommer til at stå på vin, gin&tonic, god mad og hyggeligt selskab, så helt sikkert noget at se frem til.
  • Jeg skal selvfølgelig også tilbage på studiet, puha jeg bliver helt træt allerede bare ved tanken. Hvor blev den sommerferie af??
  • Den nye sæson af Outlander starter, og det er jeg vist ikke den eneste der glæder mig 😉

Som I kan se så er der en hel del på programmet allerede, og hvis jeg kender mig selv ret så kommer der kun mere til. Men der er virkelig også mange rare ting at se frem til denne måned. Har I nogle planer for september?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply