Follow:

DIY opgrader din t-shirt

Der findes virkelig mange fede t-shirts med broderi derude i øjeblikket! Jeg er især ret vild med den klassiske med croissanten fra Ganni. Men på den anden side er det ikke helt så fedt, at rende rundt i det som alle andre også har. Men det er der råd for i dette tilfælde. Man kan nemlig lave sin helt egen unikke t-shirt med broderi på.

Det er egentlig ret simpelt for ofte er det bare strygemærker som er kommet på en t-shirt. Det er ret enkelt og nemt at gøre selv. Jeg har i dette tilfælde været i Normal og købt nogle, synes jeg selv, ret fede strygemærker. Jeg er totalt pjattet med flamingoen. Men man kan ofte også købe nogle i hobby butikker.

Så har jeg været i H&M for at købe en hvid basis t-shirt. Jeg køber dem altid i herre afdelingen, da jeg ikke bryder mig om de t-shirts de har til damer. Jeg synes altid udskæringen skal være så bred eller dyb. Det er virkelig ikke et behov jeg har. Jeg kan bedst lide at de sidder tæt op til halsen og uden noget særlig udskæring. En standard ribkant. Så er jeg glad. Desværre kan man ikke altid finde t-shirts i min størrelse i herre afdelingen. Gætter på der er andre som laver samme trick. I hvert fald er S og M ofte udsolgt. Så det er med at slå til når man endelig finder en.

Heldet var med mig for lidt over en uge siden, og samtidig fandt jeg også en med samme udskæring i divided. Den er dog utrolig lang og skal lige lækkes op. Den jeg fandt til herre har jeg så lige givet et lille opsmøg på ærmet, og syet det fast.

Enkelt og nemt

For at sætte strygemærket fast, starter man med at placer det der hvor man gerne vil have det. Herefter ligger man et stykke stof henover for at beskytte mod varmen fra strygejernet. Herefter ligger man et varmt strygejern henover stoffet og mærket og lader det varmen igennem, så limet varmes op og sætter sig fast på t-shirten. Stryg på mærket for at sikre at det sidder fast i alle hjørner og kanter. Det tager et par minutter før at det sætte sig ordenligt fast. Tag evt stoffet til side og mærk om det sidder som det skal. Eller giv det en gang mere. Herefter skal det lige køle af.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply