Follow:

Drømme støvlerne + en opdatering

Så kom disse fantastiske basser endelig! Jeg har virkelig ønsket mig dem længe. Men synes måske at 2200 var mange penge for et par støvler og de havde ikke min størrelse på Bootz.com, hvor man ofte kan få rabat. Men tilfældigt da jeg kom forbi Gardenias website, havde de 20% på alle sko da de var ved at ændre hjemmesiden. Så jeg skyndte mig at slå til. Der var ret hurtig leverig, da det var med GLS, så to dage efter kom den kære GLS-mand med min pakke kl 8.05. Jeg var totalt spændt og havde glædet mig vildt til de kom. Men da jeg åbner kassen havde de sendt et par i blank læder og ikke med snake, som jeg havde bestilt. Hold op hvor var jeg skuffet! Så jeg skyndte mig at skrive til Gardenia at de havde sent de forkerte. Jeg fik en returlabel til sendt, så jeg kunne sende de forkerte retur og modtog så endelig tirsdag mine støvler. Nu har jeg så næsten heller ikke gået i andet siden jeg fik dem. Og de er også blevet indviet til julefrokosten i går, og kan hilse at sige at de også gør sig godt på et dansegulv. Hvis du også har forelsket dig i disse fine basse, så find dem lige her.

Der er gået lidt siden jeg sidst fik skrevet et indlæg, men jeg har virkelig også haft travlt. Men der sker også meget i øjeblikket. Fredag havde vi generalforsamling i HAU og lørdag var jeg til julefrokost med Føtex. Så i dag står den på tømmermænd, en spontan biftur og nu skal vi have bestilt burger og se formel 1. Den kommende uge bliver nok også travl. I morgen skal jeg være til workshop hele dagen på EAL, og så slutter jeg aftenen af med at se Rock of Ages (som jeg har modtaget biletter af i gave). Tirsdag skal jeg til netværks arrangement med Ladies first. Så det skal nok blive en spændende og travl uge igen. Rigtig god søndag derude 🙂

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Lille My

    Hvor er de bare flotte!

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply