Follow:

Podcast anbefalinger

Jeg elsker podcast. Der findes så mange gode og lærerige podcasts. Jeg vil her dele fire podcasts med dig, som jeg i øjeblikket er ret begejstret for. Hvis du har nogle jeg bør kende, så send dem endelig i min retning 😄

Equinox 1985

En podcast som ligger lidt uden for den genre som jeg plejer at hører er Equinox 1985. Det er en podcast som handler om en studentervogn fyldt med ungemennesker, som forsvandt tilbage i 1985. Tea Lindeburg følger op på mysteriet og følger sporet tilbage til dengang. Det er en spændende og en smule uhyggelig podcast som er udgivet af DR.

Fremtidens Ledelse to-go

En podcast om ledelse og hvordan den ser ud nu og i fremtiden. Podcasten er udgivet af Bloch&Østergaard, som er ledelseskonsulenter. Puk og Erik gennem går en række forskellige værktøjer som man kan bruge i den daglige ledelse og giver tips til hvordan man kan bruge det i sin egen virksomhed. Jeg er ikke leder, men jeg har en ambition om at blive det en dag og derfor synes jeg det er et virkelig spændende emne. Selvom man måske ikke har en ambition om at blive leder som mig, så synes jeg stadig man kan få en masse ud af at lytte til podcasten.

Her går det godt

Selvom det her er en ret kendt podcast, så møder jeg stadig nogle som ikke har hørt om den. Jeg følger troligt med når Peter og Esben hver uge udkommer med en ny podcast og hver uge er jeg lige begejstret. Jeg er altid garanteret et smil på læben og et lille grin. Nogle gange kigger de andre på cykelstien på mig, når et grin ikke kan holdes tilbage på vej på cyklen. Jeg elsker kombinationen af at de kommer med opdateringer på samfundet, men samtidig kan sætte et nyt perspektiv på det og igen give mig et grin med på vejen.

Gyldendal Podcast

Gyldendal er fornyligt begyndt at udgive podcast. Her Interviewer værten, Sigurd Hartkorn Plaerner, aktuelle forfattere om deres nyeste bøger og om tankerne bag bogen. Du får også et indblik i hvilken læse oplevelse der venter dig, ved oplæsning af udsnit fra bogen. Det var bl.a. igennem podcasten at jeg fik øjnene op for Nagieb Khaja’s bog; “Du må ikke græde for så mister du blod”, som er en af denne måneds bøger.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply kathrine

    Er selv helt vild med podcast og hører dem tit, det så hyggeligt <3

    http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply