Follow:

Bøger jeg læser lige nu #november

Denne her måned er der kun en enkelt bog i stakken, nemlig Kampen om tronen bind 2. Jeg har set hele serien to gange nu, og kan næsten ikke vente til den næste sæson udkommer om… sådan cirka 100 år. Nå men i stedet har jeg kastet mig over bøgerne. Jeg har allerede for længe siden læst bind 1 og gik jeg i gang med bind 2. Men så kom jeg til at gå i gang med serien i stedet for, og så synes jeg det var svært at læse bøgerne samtidig. Men nu skal de have et skud.

Jeg er helt vild med serien, men jeg er endnu mere pjattet med bøgerne. Fordi bøger bare kan noget andet end film og serien. Jeg elsker alle beskrivelserne som desværre går tabt på skærmen. Bind 2 foregår lige efter at Lord Eddard Stark har mistet hovedet og Joffrey har overtaget jerntronen.

Jeg har ikke nået at læse mere end et par kapitler i den, men allerede nu er der rigtig mange detaljer som ikke er med i serien. Jeg glæder mig til endelig at få læst bøgerne, da det har været et ønske længe. Jeg har dog kun bind 2 selv, så jeg skal enten erhverve dem (hvilket jeg helst vil) eller låne dem på biblioteket og der er med garanti rigtig lang kø. Men så må det være en lidt længerevarende projekt.

Her til aften er jeg på vej til Kolding da der er første bestyrelses møde i HAU. Da det er første gang vi skal mødes efter generalforsamlingen, bliver det et længere møde og en slags bootcamp i dagen anledning.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Emma

  Jeg er en af de få, der aldrig har været på den bølge. Måske jeg skulle kaste mig ud i det snart :p

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Just Me

  Jeg elsker at læse. Men jeg læser aldrig bøger som allerede er filmatiseret. Tit har jeg allerede set filmen og så mister jeg lidt gnisten efter, at læse historien.

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply