Follow:

fotoshoot

I fredags mødtes jeg med ​Katarina​ Natalie. Som jeg havde lovet at stå model for til et fotoshoot, hun har nemlig gang i et spændende projekt. Vi mødtes på Fredo’s til en kop kaffe og en hyggelig snak. Hvorefter vi gik lidt rundt for at finde det helt rigtig spot til vores shoot.

Det er altid lidt angstprovokerende at stille sig op foran et kamera, og især på åben gade. Der var også lige et par stykker som stoppede op og kiggede på os. Men jeg synes virkelig at Katarina var godt til at få mig til at slappe af, og give mig nogle instrukser, så vi endte med disse fine billeder.

Jeg er virkelig godt tilfreds med dem! Det er ikke sidste gang jeg stiller mig foran hendes kamera, det er helt sikkert. Jeg har allerede nu nogle nye ideer til hvad jeg gerne vil have hende til at hjælpe mig med. Tjek alle billederne ud på Katarinas blog og giv lige hendes foto instagram et kig.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply