Follow:

Max factor event

Reklame (Produkter er modtaget i gave)

I fredags var jeg inviteret til et event med Max Factor for først og fremmest at møde deres nye ambassadør Cecilie Haugaard og til en snak om ens factor var. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke rigtig følger så meget med når det kommer til kendte og sladder, så det gik først op for mig efter en time at Cecilie da var Christoffers kæreste. Ikke at det gjorde mit indtryk af hende anderledes, hun var virkelig en smuk og meget imødekommende. Og så virkede hun oprigtigt interesseret i at hører om hvem vi var, hvad vi lavede osv.

Fredag var en travl dag for mig og da endelig kom ud af døren på vej mod Rosengaardscentret så regnede det selvfølgelig. Det er bare typisk når man skal afsted og gerne bare vil se nogenlunde ud, det var trods alt et make-up event. Nå men ude i centret mødtes jeg med Sara og Rikke (som jeg længe har haft en stående aftale med om at skulle mødes, men var endnu ikke lykkedes).

I Matas mødtes vi med et par stykker af de andre Odense bloggere, som også havde sagt ja til at deltage. Max Factor har lavet den her kampagne #myfactor, som handler om at vi skal bruge make-up til at fremhæve vores gode sider i stedet for at, bruge det til at dække os helt til i flere lag make-up. Det synes jeg virkelig er en fin tanke! Jeg går selv med en meget naturlig make-up og sjældent mere end fire produkter.

Michelle som er make-up artist skulle hjælpe os med at finde vores egen factor. Det er ikke noget jeg har tænkt så meget over før, så Michelle stillede mig spørgsmålet hvad min factor var, viste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle sige. Så hun tog lidt over og sagde at hun synes at min factor var helheden i mit ansigt, den måde som tingene spillede sammen på. Og så fremhævede hun især mine kindben som var med til at sætte ramme om mit ansigt. Det kan man da kun blive glad over at få af vide! Vi fik hver en lille goodiebag med hjem, med de produkter som især skulle fremhæve vores factor. Jeg fik de to produkter som du ser på billedet med hjem og har faktisk brugt dem begge ret meget siden da.

I aften skal jeg mødes med mine søde kollegaer fra SDU på Burger Anarchy, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Nu vil jeg få arbejdet lidt og skrevet på en eksamensopgave. Rigtig god dag 🙂

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply kathrine

  Lyder rigtig hyggeligt og sikke nogle fine billeder!

  Rigtig god lille fredag! http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Rikke Simonsen | Flyv med mig

  Tak for en hyggelig eftermiddag <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply