Follow:

Ønsker #2

1/Link | 2/Link | 3/Link | 4/Link | 5/Link | 6/Link | 7/Link | 8/Link | 9/Link | 10/Link

Så kom der som lovet en omgang ønsker mere. Denne gang er det alt andet end tøj. Og som du kan se så ønsker jeg mig ret mange bøger. Det er dog ingen gang hele listen af bøger på listen du ser her. Jeg tror jeg har 3 bøger mere på listen, som jeg virkelig godt kunne tænke mig flyttede ind i min bogreol. Generelt så ønsker jeg mig altid bøger og gerne mange af dem. Sidste år fik jeg 4 af den samme bog til min fødselsdag og jul, men det gjorde ikke så meget for så kunne jeg jo bare bytte det til en anden bog jeg ønskede mig.

Udover bøger så ønsker jeg mig også nogle beauty produkter. Jeg er både løbet tør for den øjencreme som jeg har brugt igennem en del år nu, og min parfume. Det er faktisk så kritisk med parfume nu at, jeg overvejer om jeg ikke er nødt til at købe en til Black Friday hvis den bliver sat ned. For ved ikke om jeg overhovedet har nok til at det rækker ugen ud.

Jeg var så heldig sidste år at jeg fik en masse tallerkener og skåle til mit Royal Copenhagen stel, så i år mangler jeg krus. Vi har rigtig mange forskellige krus i skabet, så da vi holdt fødselsdag i weekenden fik alle næsten forskellige krus. Det kunne jeg godt tænke mig at lave om på. Det kunne være rart med nogle pæne krus som også var ens. Og så fik jeg de her termokrus sidste år. Jeg tror jeg har brugt dem hver dag siden jeg fik dem. Og så rækker 3 stk bare ikke så langt.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply alexandraflaa

    Så fine ting!

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply