Follow:

Tilbageblik på oktober

Der sker virkelig meget for tiden og jeg synes ikke jeg laver andet end at løbe rundt for at prøve at nå det hele. Men nogle gang har man også bare brug for et pusterum for at kunne overleve det hele. Det er blandt andet grund til her er lidt stille i øjeblikket. Jeg har for det første virkelig travlt og for det andet når jeg så endelig kommer hjem, har jeg bare brug for at flyde ud på sofaen og ikke lave noget og slå hjernen helt fra.

Oktober er gået med mange forskellige ting, derfor kommer der her et lille tilbageblik, på nogle af de ting som ikke alle har ramt bloggen.

I forbindelse med min praktik har jeg var med til at lave et magasin som hedder Passagen som udkommer midt i november. Men til sådan et magasin skal man også have nogle billeder, så vi var på fotoshoot rundt i Brandts Passage i starten af oktober.

Jeg var på Trapholt og se deres “Eat me” udstilling sammen med en masse andre skønne mennesker fra HAU. Det er virkelig en spændende udstilling som sætter tankerne i gang. Det er helt sikkert et besøg værd, for alle som både interessere sig for den mad vi putter i munden og hele kulturen omkring måltidet.

I praktikken har vi også været en del af Harry Potter festivallen, hvilket både har været spændende, sjovt og udfordrende at få enderne til at mødes. Selvom jeg ikke kommer til at have noget med selve festivallen at gøre næste år kunne jeg godt finde på at deltage i festivallen. Det er virkelig en magisk festival og som ikke kan andet end at give én et smil på læben.

Det var også i denne måned at jeg fik udvidet min “samling” af tatoveringer. De skal stadig lige hele lidt mere før at de er helt kønne, så I må nøjes med en af mine andre tatoveringer. Men jeg lover der nok skal komme billeder.

​Måneden blev sluttet af med en general forsamling og en fantastisk teaterkoncert, Rock of Ages. Alt i alt en ret god måned, jeg ser frem til hvad november byder på.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply