Follow:

Update #oktoberbøger

Så blev det tid til at kigge på de bøger jeg fik læst den sidste måned. Jeg har faktisk fået læst begge bøgerne, på trods af en meget travl måned.

‘Under en strålende sol’ har jeg tidligere forsøgt at læse men endte med at måtte opgiv, fordi jeg synes den blev for barsk. Nu er der så gået nogle år siden da, så jeg er nok også blevet lidt mere voksen siden. Hvilket nok også gør at man ser tingene lidt anderledes og med andre øje. Jeg er glad for endelig at have fået læst bogen, for den er virkelig god. Den er god på den måde at den vækker noget i én og sætter tankerne i gang. Og samtidig så er den virkelig velskrevet. Så hvis ikke du har læst den så bør du virkelig gøre det, også selv om det kan være en skrap omgang at komme igennem.

‘Du må ikke græde – for så mister du blod’ er en samling af rappotager fra krigen i Syrien, som Nagieb Khaja har besøgt flere gange i løbet af den borgerkrig som raser lige nu. Det er også en barsk bog som skiltre de voldsomme handlinger som finder sted i den syriske borgerkrig. Og samtidig et bredt indblik i hvem der er aktøerne i den her krig. Nagieb har både lavet interviews med de forskellige oprørsgrupper. Men også jihadkrigerne og Al-Queda har han fået adgang til, for at få så mange nuancer med fra den her forfærdelige krig. Det er nemt bare at lukke bogen igen og blive i vores egen trygge hverdag, men historierne følger med én og husker én på hvor mange mennesker der faktisk lider i den her krig. Men skal ikke være en sart sjæl hvis man skal læse den her bog, men hvis man godt kunne tænke sig at have en større og bredere viden om krigen i Syrien, så skal man helt sikkert læse den. Den har i hvert fald gjort mig meget klogere på det hele.

Har I læst nogle bøger fornylig som I gerne vil anbefale, så skriv dem endelig i kommentarfeltet 😉

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply